In plina criza economica, organizatorii Targului Imobiliar National tIMOn pregatesc cel mai mare si cel mai scump targ imobiliar organizat vreodata: 700 metri patrati de spatiu verde, 1000 metri patrati de expozitie de imbracaminte, incaltaminte si produse traditionale romanesti, un restaurant si o cafenea tip lounge.

“Toate acestea pentru ca procesul de cautare a unei locuinte trebuie sa fie unul placut, pentru ca pe langa locuinta oamenii mai au si alte nevoi adiacente, precum amenajarea gradinii sau achizitia unei masini, dar si pentru ca bucurestenii merita mai mult decat clasicele expozitii cu standuri si pliante sau pentru ca este timpul ca Bucurestiul sa se alinieze la conceptele europene de targuri si expozitii, al caror cuvant de ordine nu trebuie sa fie niciodata plictiseala", a declarat Vlad Vlasceanu, directorul tIMOn.

Expozitia de decoratiuni de gradina si parc a City Garden va arata ca un parc real, in care vizitatorii se pot plimba, se pot juca, se pot odihni pe bancute sau pot admira plantele exotice. Conceputa ca un parc in mojlocul orasului, expozitia transforma intrarea in targul tIMOn intr-o bariera, care sa desparta zgomotul masinilor de cei care expun CASE.

De asemenea, tIMOn a semnat un parteneriat cu Morevents , prin care Piata Constitutiei va gazdui, in weekend-ul 18-21 martie, si o expozitie de imbracaminte si incaltaminte.

“Separat de targul tIMOn, dar tot in Piata Constitutiei, va avea loc o expozitie de imbracaminte si incaltaminte. Ne-am dorit foarte tare ca bucurestenii sa nu mai recepteze “goana dupa case” ca pe un calvar, ci sa le transformam, de aceasta data, cautarea intr-o zi de relaxare, in aer liber. De aceea, ne-am straduit sa aducem in aceeasi locatie, locurile preferate de bucuresteni intr-un week-end de relaxare: imbracaminte si incaltaminte cu vanzare, spatiu verde, cafenea si lounge, fiecare din aceste actiuni venind sa sprijine si sa dea amploare Targului National Imobiliar, a mai spus Vlad Vlasceanu, director tIMOn, conform unui comunicat de presa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.