Proprietarii vilelor de lux din Bucuresti au redus preturile cu pana la 50% in primele luni ale acestui an, astfel incat unele proprietati sunt mai ieftine chiar si cu doua milioane de euro, potrivit unei analize a portalului imobiliare.ro.

Primul loc in topul celor mai spectaculoase reduceri de preturi de la inceputul anului este ocupat de o vila prestigioasa din zona 13 septembrie, din Capitala, potrivit imobiliare.ro. Daca in luna ianuarie, proprietarul astepta pentru acest imobil 4.800.000 de euro, in prezent, suma ceruta este cu peste 40% mai mica, respectiv 2 milioane de euro, ajungand la 2.800.000 de euro. Imobilul cu 8 camere, are o suprafata utila de 700 mp si a fost construit in anul 2000.

In Piata Romana, pe strada Lascar Catargiu, la numarul 8, se afla un imobil al carui pret a suferit o reducere de un milion de euro de la inceputul anului, astfel incat proprietarii cer in prezent 6.000.000 de euro. Fosta ambasada a Egiptului, vila are 40 de camere si un teren aferent de 960 mp. Constructia a inceput in 1890, iar imobilul a fost renovat in totalitate, pastrandu-se toate detaliile modelului initial.

Tot cu un milion de euro, respectiv 40% din pretul initial, a scazut si suma ceruta pentru o vila cu 11 camere, cu o suprafata utila de 650 metri patrati, amplasata in zona Herastrau. Daca la inceputul lunii ianuarie, pentru acest imobil proprietarul astepta 2,5 milioane de euro, in prezent, s-ar multumi si cu 1,5 milioane de euro.

Pe locul patru se situeaza o vila noua, construita in anul 2008, cu 8 camere, amplasata in zona Matei Voievod. Cu un teren de 530 mp, imobilul a fost scos pe piata la inceputul lunii ianuarie pentru 2,5 milioane de euro, pentru ca in luna februarie pretul cerut sa scada cu 900.000 de euro.

Cititi integral topul celor mai mari ieftiniri pentru proprietatile de lux din tara pe Wall-Street.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.