Vestul tarii pare a fi zona cel mai bine reprezentata in topul imobilelor cu caracter rezidential scoase pe piata pentru o suma de pana la 10.000 de euro, potrivit portalului imobiliare.ro, pe baza anunturilor inscrise in portal.

  • 9.500 de euro: o uscatorie transformata in garsoniera, la Oradea. La Oradea, pentru o uscatorie transformata in garsoniera, semi-decomandata, formata din baie si o camera, actualul proprietar este multumit sa obtina 9.500 de euro, informeaza Wall-Street. Situat intr-un bloc cu patru etaje, la etajul patru, imobilul se afla in zona Nufarul, in aproprierea unei scoli, a unei crese si a unei gradinite. Are usa de siguranta, podele laminate, gresie si faianta, geam termopan, usa pliabila la baie. Se vinde complet mobilata si utilata cu frigider si aragaz. Proprietarul se multumeste si cu un schimb cu o alta garsoniera situata la parter sau etajul 1.
  • 10.000 de euro: garsoniera decomandata la Arad. Tot in vestul tarii, la Arad, cu 10.000 euro, pret negociabil, poate fi achizitionata o garsoniera confort 3. Imobilul are o suprafata utila de 18 mp si este amplasat la etajul 3 intr-un bloc cu patru etaje. Decomandata si avand toate utilitatile de baza, garsoniera poate fi gasita in zona Aurel Vlaicu si are in apropiere diverse puncte de interes: scoala, dispensar, magazine, transport in comun.
  • 10.000 de euro: garsoniera confort 3 la Pitesti. In zona Razboieni din Pitesti, o garsoniera confort 3 cu aceeasi suprafata ca si imobilul din Arad, 18 mp, este gata sa-si schimbe proprietarul pentru 10.000 de euro. Imobilul este situat la ultimul etaj intr-un bloc cu patru etaje si este alcatuit dintr-o camera, bucatarie si baie.

Descopera in Wall-Street ce alte locuinte pot fi cumparate cu doar 10.000 de euro in Romania de azi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.