Dezvoltatorul proiectului rezidential Monte Carlo Palace a anuntat ca din luna aprilie va demara lucrarile la cel mai luxos hotel de 5 stele plus din Romania, printr-o investitie in valoare de 20 milioane de euro, ca parte a proiectului de lux Galerie Vendome Palace.

Viitorul proiect din centrul Bucurestiului va fi inaugurat in 2012 si va gazdui si o galerie comerciala exclusivista. Hotelul va fi situat in vecinatatea Athenee Palace Hilton si va avea 120 de camere, scrie Wall-Street.

“Acordul este incheiat deja cu un lant hotelier de cinci stele din strainatate, iar constructia va incepe in luna aprilie si va dura 2 ani”, a declarat Edward Popescu, director general Monte Carlo Palace.

In legatura cu potentialii administratori ai hotelului, Sorin Ionescu, managing partener al companiei de consultanta Fivestar Hospitality, a declarat, ca daca este vorba de un hotel de 5 stele plus, atunci ne putem astepta la un Conrad de la Hilton, Le Meridian de la Accor, W si Westin de la Starwood, Sofitel de la Accor sau Missoni de la Rezidor.

“Investitia de 20 de milioane euro este una rezonabila pentru un hotel de 120 de camere si arata reinceperea dezvoltarii pietei hoteliere locale care a fost intrerupta de criza”, adauga Ionescu.

In Bucuresti exista momentan 9 hoteluri de 5 stele: Radisson Blu, JW Marriott, InterContinetal, Howard Johnson, Capsa, Carol Parc Hotel, Crowne Plaza, Athenee Palace Hilton si Grand Continental.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.