Cele mai scumpe proprietati scoase la vanzare in Romania in acest an raman vilele istorice din centrul Bucurestiului, pentru care preturile se apropie de sapte milioane de euro, potrivit unei analize realizate de portalul imobiliare.ro.

Pe primul loc se afla o proprietate din Bucuresti. Este vorba de o vila istorica din Capitala, pe care proprietarul cere aproape 6,999 milioane de euro. Vila, construita in anul 1900, are 37 de camere, este amplasata in Piata Romana si poate fi folosit pentru sediul unei ambasade, al unei banci, restaurant sau cazino, potrivit portalului imobiliare.ro.

Pe locul al doilea in topul celor mai scumpe proprietati scoase la vanzare in acest an se afla vila amplasata tot in Piata Romana, al carui pret este de 6,990 milioane de euro. Proprietatea are 12 camere si o suprafata utila de 800 mp, anterior fiind folosita ca sediu de ambasada.

Pe locul al treilea se afla o alta vila istorica, din zona Universitate, al carei pret de strigare este de 6 milioane de euro. Imobilul are 20 de camere, o suprafata utila de 1.966 mp, un teren de 2.354 mp si a fost construita in anul 1915.

Mai multe informatii despre cele mai scumpe proprietati scoase la vanzare gasiti pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.