Guvernul Romaniei a hotarat modificarea normelor de implementare a programului "Prima casa".

Astfel, pentru achizitionarea locuintelor pentru care au fost incheiate sau vor fi incheiate antecontracte de vanzare-cumparare in forma autentica sau sub semnatura privata cu data certa pana la 15 februarie 2010 inclusiv, pot fi emise garantii in conditiile normelor de implementare a programului Prima casa in vigoare, cu incadrarea in limita diferentei ramase neutilizate din plafonul alocat pentru anul 2009.

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderi Mici si Mijlocii (FNGCIMM) va continua primirea si analizarea dosarelor de garantare pe tot parcursul anului, pana la epuizarea plafonului realocat anului 2010, de aproximativ 500 milioane euro.

Conditia impusa de lege pentru eligibilitatea dosarului de garantare este ca antecontractele de vanzare-cumparare sa se incheie in forma autentica sau sub semnatura privata, cu data certa pana la 15 februarie 2010.

Cititi mai multe despre modificarea normelor de implementare a programului Prima Casa pe Wall-Street.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.