Topul celor mai scumpe zone rezidentiale din Bucuresti arata diferit fata de aceeasi perioada a anului trecut: zona Unirii a pierdut locul intai, acesta fiind ocupat in prezent de zona Dorobanti, unde pretul pe metru patrat se apropie de 1.750 euro.

Primul loc in topul zonelor cu cele mai scumpe apartamente din Bucuresti era ocupat, la data de 31 decembrie 2009, de cartierul Dorobanti, cu un pret mediu cerut de 1.747 euro/mp de suprafata utila, potrivit unei analize realizate de portalul imobiliare.ro si preluate de Wall-Street.ro.

Pe locul al doilea se claseaza zona Unirii, cu un pret mediu solicitat 1.710 euro/mp si Decebal, cu 1.687 euro/mp.

"Topul arata diferit fata de inceputul anului 2009, cand pe primul loc se situa zona Unirii, cu o valoare medie de 2.467 euro/mp, in timp ce Dorobanti ocupa doar pozitia a treia, cu o valoare medie de 2.321 euro/mp”, sustin cei de la imobiliare.ro.

La polul opus, cartierul cu cele mai ieftine apartamente din Bucuresti a ramas Rahova, unde, pentru un metru patrat de suprafata utila se cerea, la sfarsitul anului trecut, 1.124 euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.