Anul 2009 a fost unul atipic pentru managerii din piata imobiliara: multi s-au retras din real estate, iar altii au plecat din companiile in care au lucrat peste zece ani pentru a-si lansa propriul business, mizand tot pe imobiliare.
Astfel, in anul crizei, au avut loc o serie de mutari spectaculoase in managementul pietei imobiliare.
  • Compania de executive search Advice Human Resources, partener al EMA Partners International, lucreaza in prezent la doua proiecte de plasare a unor manageri in piata de real estate: unul pentru pozitia de Real Estate Project Manager si altul de Business Development Manager.
  • Dan Ionascu, de la Cushman & Wakefield la Parker Lewis. La sfarsitul lunii august, Dan Ionascu, directorul departamentului de evaluare al companie de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield, a parasit firma, el fiind inlocuit de Andrew James Pirie, fostul co-director al aceluiasi departament.
  • Monica Barbu, de la Colliers la The Advisers/Knight Frank. Dupa 11 ani in cadrul Colliers International, Monica Barbu, cea care a infiintat si coordonat departamentul de retail al companiei, a decis sa paraseasca firma in iarna anului trecut. Dupa aproape sase luni, Barbu a anuntat, impreuna cu Horatiu Florescu, fostul vice-presedinte al Colliers, lansarea unui nou jucator pe piata de consultanta imobiliara: The Advisers/Knight Frank.
  • Horatiu Florescu, de la Colliers la propriul business. Dupa mai bine de zece ani petrecuti in cadrul Colliers international, liderul pietei de consultanta imobiliara din Romania, Horatiu Florescu, in varsta de 35 de ani, a renuntat in luna martie la functia de vicepresedinte a companiei si coordonator al departamentului de birouri.

Cititi integral topul mutarilor de la varful companiilor din real-estate pe wall-street.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.