Unul dintre cele mai bine vandute ansambluri rezidentiale ale anului a venit in intampinarea clientilor sai cu oferte bine adaptate si cu reduceri semnificative. La sfarsit de an, Green City ofera un discount de 31.000 euro pentru o casa Neva Standard, valabil pentru cei care se hotarasc sa achizitioneze in 30 de zile de la prima vizionare a casei model.

Promotia "rasplatim deciziile rapide” a inceput in luna septembrie, dand cumparatorilor posibilitatea sa beneficieze de o reducere semnificativa, de la 150.969 euro la 119.130 euro cu tva inclus in cazul in care semneaza contractul in 30 de zile de la prima vizionare. Aceasta oferta va fi valabila pana la 31 decembrie 2009, se arata intr-un comunicat.

Din septembrie 2009, Green City a crescut constant preturile caselor si a rasplatit in acelasi timp deciziile rapide, oferind cumparatorilor care au luat repede decizia de achizitionare sa beneficieze de discounturi.Doar pana la finalul anului 2009, Casa Neva Standard, al carei pret de catalog este de 150.969 euro (TVA inclus), are pretul promotional de 119.130 euro (TVA inclus), adica o reducere de peste 31.000 de euro.

Ansamblul rezidential Green City se construieste in localitatea 1 Decembrie, la 30 de minute de Piata Unirii, pe o suprafata de 100 ha, iar faza intai a proiectului cuprinde 356 de case Neva, este gata si primii locatari se vor muta la inceputul lunii decembrie 2009.

Green City este orientat spre dezvoltarea unei comunitati ai carei membri beneficiaza DEJA de restaurant, centru de evenimente si locuri de joaca. Din decembrie 2009, locatarii isi vor putea face cumparaturile la supermarketul Mega Image, din incinta Green City si vor beneficia de: gradinita de stat, farmacie, cabinet medical, cabinet de chinetoterapie, sala de fitness.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.