Editia tIMOn, "Ultima sansa sa-ti iei o casa", ce incepe vineri 3 decembrie, este ultimul targ imobiliar al lui 2009, deci si ultima sansa pentru achizitionarea unei locuinte prin programul "Prima Casa" in acest an.

La targ vor fi prezente pestee 35 de firme expozante si 80 de proiecte rezidentiale din Bucuresti, din tara si din strainatate, fiecare dintre expozanti promitand reduceri de Craciun care sa duca pretul locuintelor noi la cel mai mic nivel atins vreodata.

"Desi asistam la o stabilizare a situatiei pietei de real estate si majoritatea dezvoltatorilor declara ca preturile locuintelor s-au stabilizat undeva in jurul valorii de 900 euro/mp pentru un apartament in Bucuresti, tIMOn gazduieste si oferte speciale, de genul 398 euro/mp pentru o casa la Buftea sau 38.000 euro pentru un apartament cu trei camere in Alanya, Turcia", se arata in comunicatul organizatorilor.

In spiritul "locuintelor viitorului", unul dintre expozantii tIMOn va prezenta cateva modele de case ecologice, din module prefabricate, ale caror preturi sunt undeva la jumatatea caselor clasice. Noutatile targului sunt ca nume importante din domeniul imobiliar se vor intalni cu vizitatori si presa, in discutii libere; in fiecare zi de targ, vor exista permanent consultanti neutri si faptul ca unul dintre vizitatorii targului va putea castiga o casa gratis.

Expozitia va dura patru zile, de joi pana duminica (3-6 decembrie) si va fi deschisa intre orele 10.00 si 19.00, la World Trade Center.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.