Preturile de vanzare pentru apartamentele din Bucuresti au continuat sa scada de la luna la luna. Valoarea locuintelor noi a scazut cu 3,04% in ultima luna si cu 51% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, cele mai ieftine zone fiind Rahova, Berceni si Oltenitei.
  • Locul 3: Oltenitei. Zona Oltenitei se claseaza pe locul al treilea in topul celor mai ieftine zone rezidentiale din Bucuresti, realizat de imobiliare.ro. Pretul pe metru patrat util pentru un apartament in Oltenitei este de 1.127 euro plus TVA.
  • Locul 2: Berceni. Cartierul Berceni ocupa locul al doilea in topul celor mai ieftine zone rezidentiale din Capitala, pretul pe metru patrat util fiind de 1.118 euro plus TVA.
  • Locul 1: Rahova. Cartierul Rahova ocupa locul intai in topul celor mai ieftine zone rezidentiale din Capitala. Pretul pe metru patrat util este de 1.078 euro plus TVA, conform imobiliare.ro.

Mai multe despre preturile apartamentelor din zonele rezidentiale cititi pe wall-street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.