Noua din zece bucuresteni cauta locuinte sub 100.000 de euro, arata studiul recent al unui portal imobiliar. In acelasi timp, programul Prima Casa a fixat un nou trend, atat pentru cumparatori, cat si pentru dezvoltatori: locuinte sub 60.000 euro.

Wall-Street a analizat varianta intermediara: ce apartament nou isi poate cumpara o persoana care dispune de un buget maxim de 80.000 euro.

Astfel, cu un asemenea buget pot fi cumparate garsoniere si apartamente cu doua camere in zone ale Bucurestiului, precum: Andronache, Theodor Palady, Republica sau Prelungirea Ghencea, conform proprietatilor afisate pe portalul casefaraintermediari.ro.

Totodata, cu cel mult 80.000 euro mai pot fi cumparate vile “la rosu” (n.r: fara finisaje) in cartiere limitrofe ale Bucurestiului, precum Prelungirea Ghencea, Berceni sau Bucurestii Noi. Aceste proprietati detin si o suprafata de teren de pana la 150 mp.

In orasul Brasov, cu acelasi buget, o persoana poate achizitiona un apartament cu doua camere, intr-un ansamblu cu finalizare in luna martie 2011. Proiectul are 11 etaje si este amplasat in apropiere de spitalul judetean Brasov.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.