Vinerea aceasta se deschide la Palatul Copiilor din Bucuresti Targul Imobiliar Project Expo Exclusiv, ce readuce in prim plan oferte imobiliare ce se incadreaza in programul "Prima Casa".

Astfel, Premium Imobiliare, una dintre companiile prezente la eveniment, propune vizitatorilor urmatoarele locuite ce pot fi achizitionate prin programul guvernamental: garsoniere al caror pret variaza intre 34.000 si 48.000 euro sau apartamente de 2 camere ce costa intre 45.000 si 67.000 euro. In plus, dezvoltatorul va oferi un loc de parcare gratuit in cadrul Ansamblului Fortuna Residence la orice tip de locuinta achizitionat, apartamentele puse in vanzare fiind la cheie.

Pe langa locuintele "Prima Casa", intre 27 si 29 noiembrie vizitatorii targului vor gasi la Palatul Copiilor din Bucuresti si propuneri imobiliare ce pot fi achizitionate prin modalitatile clasice de plata. De exemplu, in functie de suprafata si de pozitionare, un apartament de trei camere costa intre 63.000 si 99.500 euro, iar vizitatorii in cautarea unei locuinte ce se incadreaza in segmentul de lux pot achizitiona penthouse-uri cu pretul de 78.000 euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.