Chiar daca in acest moment, multe banci au in portofolii proiecte imobiliare cu probleme, dar nu vor sa le faca publice, situatia se va schimba din primavara anului viitor, este de parere Bogdan Georgescu, presedintele companiei de consultanta imobiliara Colliers International.
“Din aprilie 2010, dupa ce bancile isi vor prezenta situatiile pe anul 2008, vom vedea primele proiecte imobiliare anulate si primele garantii executate”, a declarat Bogdan Georgescu, in cadrul evenimentului Zilele Biz.

Georgescu atrage insa atentia ca investitorii oportunisti nu cauta proiecte slabe, cu probleme, ci proiecte bune, ai caror proprietari se afla in dificultate. “In primul an vor aparea proiecte cu probleme, dar din al doilea an, din 2011, cred ca vom vedea tranzactii cu proiecte bune”, a adaugat seful Colliers, potrivit Wall-Street.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.