Intr-un an in care toata lumea a declarat piata imobiliara distrusa, cel mai mare fond de investitii pe real estate abordeaza strategii de marketing complet noi si de-a dreptul socante pentru domeniul in care activeaza. Be Igloo lanseaza imnul oficial al companiei si videoclipul aferent intr-un cadru complet informal, punandu-I pe protagonisti, respectati oameni de afaceri, in posturi pe care majoritatea le-ar considera incomode.
In dorinta de a face ceva special, “altceva decat restul lumii”, Romania Invest si-a creat organizatia de vanzari pe ideea de iglu, de ursi polari si de atmosfera nonconformista. Dupa aceeasi idee, Be Igloo are de acum un imn al companiei, creat de Cristi Tiu si cantat de Andrei Stefanescu (Alb Negru), impreuna cu angajatii organizatiei.

Am inteles ca oamenii, clientii, colaboratorii si angajatii nostri, au nevoie de ceva special, ca au nevoie de un motiv in plus sa cumpere de la noi. Este adevarat ca avem cele mai bune modalitati de finantare din piata si ca vindem apartamente pe timp de criza, dar ne-am dori sa fim recunoscuti si pentru creativitate si inovatie. Ideea videoclipului a plecat dintr-o joaca, dar si dintr-o startegie de marketing: oamneilor le place sa rada, cei care rad sunt mai relaxati si discutiile se poarta altfel, dincolo de aerul corporatist al afacerii propriu-zise”, a declarat Nimrod Zvik, director de marketing al Be Igloo.

Spre surpriza tuturor, au existat doua variante ale videoclipului, varianta neoficiala fiind creata de Country Managerul Bjorn Hauge si de directorul de vanzari Nimrod Zvik in secret, ca o surpriza pentru angajati si colaboratori. In varianta neoficiala, cei doi directori au purtat rochii, spre isteria generala a consilierilor de imagine (foto).

A fost o gluma reusita, as spune si ne-am permis sa o facem pentru ca nimeni nu ne-ar putea banui vreodata de vreun dram de feminism. Efectul a fost cel scontat: angajatii, colaboratorii si clientii au trecut dincolo de imaginea noastra “scortoasa” si au inceput sa ne vada altfel: ca pe niste oameni care stiu sa se distreze, carora nu le e teama de parerea celorlalti, de tabu-uri sau de idei preconcepute”, a conchis Bjorn Hauge, Country Manager Romania Invest.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.