Dezvoltatorul israelian AFI Europe, parte a grupului Africa Israel, va deschide maine centrul comercial AFI Palace Cotroceni, amplasat la intersectia bulevardelor Timisoara si Vasile Milea, doar 85% dintre retaileri urmand sa aiba magazinele deschise, potrivit reprezentantilor dezvoltatorului.
Maine (n.r.: 29 octombrie) circa 85% din magazine vor fi deschise, insa este un lucru firesc si de aceea am stabilit ca primele doua saptamani vor fi o perioada de «incalzire». Estimam ca pana pe 10 noiembrie, toti chiriasii vor avea magazinele deschise si atunci vom sarbatori oficial inaugurarea mall-ului”, a declarat Israel Vizel, managerul AFI Palace Cotroceni, potrivit Wall-Street.

Pana in prezent, aproximativ 95% din spatii au fost inchiriate, agenti de inchiriere fiind companiiile Jones Lang LaSalle si Cushman & Wakefield. Reprezentantii AFI Europe spera ca, pana la finele anului, gradul de inchiriere sa creasca la 100%.

AFI Palace Controceni include 250 de magazine, 2.500 de locuri de parcare, un hypermarket Real deschis non-stop, 20 de sali de cinema, primul IMAX din Romania, o pista de carting, doua cazinouri, un patinoar de aproximativ 1.000 mp, o pista de role, bowling si snooker, un spatiu dedicat expozitiilor permanente si un loc unde se poate fuma narghilea.

Mai multe detalii gasiti aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.