Incepand de marti, 20 octombrie 2009, ansamblul rezidential Romfelt Plaza devine Doamna Ghica Plaza. Tot astazi, dezvoltatorul anunta inceperea procedurilor de livrare a apartamentelor, estimand ca acestea se vor incheia pana in luna decembrie.
Ansamblul, realizat cu o investitie de 75 de milioane euro, a fost construit pe o perioada de doi ani si jumatate, incepand din august 2007.

"Proiectul este deja vandut in proportie de peste 30%, urmand ca in urmatoarele zile sa facem publica o alta vanzare de proportii, catre un fond de investitii international", a declarat Avi Shloush, General Manager.

Doamna Ghica Plaza este cel mai mare proiect rezidential din Bucuresti construit intr-o singura faza si cel mai inalt proiect din Bucuresti, alaturi de Asmita. Ansamblul cuprinde 9 blocuri, cu 616 apartamente, de la garsoniere pana la 4 camere, cu un regim de inaltime ce variaza intre 4 si 24 etaje.

Toate apartamentele din complex sunt finalizate, astfel ca noii proprietari se vor putea instala intr-un cartier curat si linistit, nu intr-un santier prafuit si galagios. Mai mult, doua apartamente - model de 2 si 3 camere din blocul I sunt complet finisate si mobilate, putand fi vizitate oricand.

Doamna Ghica Plaza este dezvoltat de Romfelt Real Estate SA pe strada Ziduri intre Vii nr. 19, intr-o zona ce beneficiaza de gradinite, scoli, piete, parcuri si lacuri (Colentina, Fundeni si Pantelimon).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.