La inceputul acestei saptamani, Adama a incheiat contractele de vanzare-cumparare pentru ultimele doua apartamente disponibile in proiectul Swiss Cotttage din zona Titan, anunta dezvoltatorul imobiliar.
Complexul Evocasa Swiss Cottage, a carui constructie a inceput in primul trimestru al anului 2007, se afla pe strada Mizil nr.9, in sectorul 3 al Bucurestiului si are un numar de 102 de apartamente impartite in doua scari de bloc.

Ambele blocuri au "6 etaje si se diferentiaza de celelalte cladiri bucurestene atat prin arhitectura de inspiratie elvetiana, cat si prin parcarile subterane in sistem Klaus. O data cu acest proiect, Adama a implementat, in exclusivitate pentru Romania, Sistemul Standardizat European (SSE)", se arata in comunicatul Adama.

Proiectul Swiss Cottage este cel de al doilea proiect dezvoltat si vandut de Adama in proportie de 100%, dupa Titanium, situat in strada Postavarului nr 3.

"Profitam de ocazie sa subliniem ca Romania este in continuare o piata solida pentru investitii si ca dezvoltatorii cu experienta, care observa si respecta cerintele pietei, vor putea investi aici, in rezidential", a declarat presedintele Adama, David Flusberg.

Pe langa aceste 2 proiecte, Adama mai dezvoltan alte 4 proiecte: Edenia , EvoCasa Armonia, EvoCasa Optima, care sunt situate in cartierul Titan, si Evocasa Selecta, proiect care este construit langa Foisorul de Foc.

Dezvoltatorul imobiliar Adama a livrat mai mult de 200 de apartamente in 2008 si va mai livra alte cel putin 500 pana la finalul acestui an.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.