Prima din cele trei editii ale Timon de la sfaristul acestui an, Timon All Inclusive, va fi organizata sub forma unei expozitii in aer liber din Piata Constitutiei si va avea loc in perioada 24-27 septembrie, anunta organizatorii.
Dupa un an intreg in care dezvoltatorii si agentiile imobiliare si-au redus drastic bugetele de marketing, in aceasta toamna cei mai multi dintre ei au realizat ca fara reclama nu vand, motiv pentru care au gasit solutii mai eficiente, cum ar fi participarea exclusiva la unul dintre targurile imobiliare. Aceasta solutie are desigur, si un mare avantaj, dezvoltatorii imobiliari vor beneficia de reduceri.

Din experienta de promotor al primului targ imobiliar organizat in Romania am invatat cat de importanta este ideea de parteneriat in imobiliare. Increderea este cea care trebuie sa guverneze piata imobiliara iar parteneriatul reciproc avantajos reprezinta cheia oricarei afaceri imobiliare de succes. (...) Am ales sa punem accentul pe calitate si sa aducem alaturi de noi parteneri de durata, parteneri care dezvolta proiecte ambitioase si care nu vor diparea peste noapte. De aceea am atras alaturi de noi dezvoltatori care au crezut in ideea unei piete mai mature si mai corecte”, a declarat unul dintre organizatorii targului imobiliar Timon, Vlad Vlasceanu.

La aceasta editie inedita a targului imobiliar Timon, cinci dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari vor fi prezenti cu titlu de exclusivitate: Adama, GTC, Cosmpolis, GreenCity si Seven Hills. Astfel, din 24 septembrie, notiunea de targ imobiliar va avea un alt sens.

“Ne-am dat seama ca nu este suficient sa aducem la un loc persoane care vor sa vanda cu alte personae care vor sa cumpere si ca mai ales utilizatorii finali vor avea nevoie de un garant ca tranzactia lor este una perfecta. De aceea, am pus la punct un program de profesionalizare a pietei imobiliare al carui start va fi pe 24 septembrie, in aer liber, la Timon All Inclusive. Cel mai mare targ imobiliar din aceasta toamna va avea cei mai multi vizitatori si cei mai multi expozanti, dar vizitatorii pot sa aiba certitudinea ca Timon a ales cu grija expozantii si ca, mai mult decat atat, au fost exclusi fara drept de apel si pentru totdeauna, cei neseriosi”, a conchis Vlad Vlasceanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.