In cadrul Targului Imobiliar Project Expo, care va avea loc intre 18-20 septembrie si va fi dedicat proiectului "Prima Casa", vizitatorii pot gasi in oferta de locuinte, o serie de apartamente de lux, la malul marii, al caror pret este de circa 50.000 euro, TVA inclus.
Compania care poate sa ofere astfel de locuinte se numeste Grup Constructii Vestsi prezinta un ansamblul dezvoltat in statiunea Olimp, chiar pe malul Marii Negre: Olimpus Blue Tower. Aceasta, este prima dintre cladirile din Olympus Holiday Residence, va fi finalizata la 31.12.2009 si va avea 15 etaje, fiind cea mai inalta cladire cu apartamente de vacanta de pe litoralul Marii Negre, anunta organizatorii targului imobiliar.

Apartamentele din Olimpus Blue Tower au doua si trei camere, suprafete intre 47 mp si 98 mp si au fost concepute astfel incat sa ofere un confort maxim printr-o eficientizare a spatiului precum si prin dotarile deosebite de care dispun. Finisajele apartamentelor sunt de cea mai inalta calitate si cuprind: parchet, gresie, faianta, corpuri de iluminat , aer conditionat , centrala termica si bucatarie echipata (plita si cuptor electrice).

Pretul apartamentelor cu 2 camere este variaza intre 50.000 si 56.000 euro cu TVA, iar cel al apartementelor cu 3 camere este de 78.000 pana la 97.500 euro. "Oferta este una foarte buna si competitiva pentru aceasta perioada, avand in vedere faptul ca in urma cu un an astfel de apartamente puteau ajunge la cateva sute de mii de euro", au declarat organizatorii Project Expo.

Olympus Holiday Residence, complexul din care face parte Olimpus Blue Tower, este situat pe faleza si va cuprinde pe langa un ansamblu de cladiri cu apartamente de vacanta, restaurante, baruri, spatii comerciale, club spa, piscine acoperite si descoperite si spatii de parcare.

Aceasta este doar una din ofertele pe care vizitatorii le pot gasi la Targul Imobiliar Project Expo: “Prima Casa” ce va avea loc in acest weekend (n.r. 18-20 septembrie) la Palatul Copiilor din Bucuresti. Programul de vizitare este intre orele 10 si 18, vineri si sambata, iar duminica intre 10 si 17.

Partenerii acestui proiect sunt BRD - Groupe Societe General si Radio 21.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.