Dezvoltatorul imobiliar al proiectului Odyssea Residential da startul unei noi etape prin lansarea unui set de pachete personalizate destinate profesiilor liberale.
Promotiile se adreseaza segmentului de profesii liberale: avocati, juristi, notari, contabili, arhitecti, psihologi. Sunt pachete personalizate care constau in solutii optime pentru afacere si familie, un upgrade al stilului de viata, dar si al afacerii. O locuinta eleganta intr-o zona cu expunere mare la clientii high class din zona Gheorghe Ionescu-Sisesti si catre cele 120 de companii din nordul capitalei este insotita fie de combinatii unice si discounturi generoase, piese rafinate de mobilier pentru casa si birou, fie de solutii de finantare de pana la 100%.

"Am regandit politica actuala de investitii si am hotarat sa oferim clientilor aceasta paleta de promotii pentru a-i ajuta in alegerea unui apartament care sa ofere nu numai un stil de viata ci si o rampa de lansare a propriei afaceri. Nevoile clientilor s-au schimbat si este nevoie de o personalizare mai mare a ofertelor"
, declara Yigal Solomon, Director General New Horizon.

Odyssea Residential este cel mai recent proiect rezidential al dezvoltatorilor imobiliari Profit Building Industries LTD. si Caterata Limited. Complexul, situat pe bulevardul Gheorghe Ionescu-Sisesti (Baneasa), dispune de 156 apartamente spatioase in sase blocuri, cu acces facil catre aeroport si centrele de birouri si afaceri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.