Adrian Sarbu, romanul cu pozitia cea mai inalta intr-o companie internationala, CEO al grupului american de televiziune CME International si fondatorul trustului de media local Media Pro, a achizitionat un penthouse in valoare de 4,2 mil. euro, in complexul rezidential de lux "La Stejari", detinut de miliardarul Ion Tiriac, dupa cum au declarat pentru Business Standard surse apropiate tranzactiei, cea mai mare afacere incheiata anul acesta pe piata imobiliara locala.
In urma cu doua saptamani, Business Standard anunta o alta achizitie-record: Adriana Avram, fondatoarea companiei Top Diagnostics, a cumparat fostul sediu al Ambasadei Malayesiei, situat in Piata Gheorghe Cantacuzino, pentru fabuloasa suma de 3,5 mil. euro.

Adrian Sarbu va prelua efectiv apartamentul de lux in primavara anului viitor, dupa ce se vor finaliza si ultimele lucrari care mai au loc in cadrul complexului rezidential.

Potrivit surselor Business Standard, Adrian Sarbu va mai investi alte 1,2 milioane de euro pentru a reamenaja apartamentul penthouse dupa propriul gust.

Mai multe despre aceasta tranzactie gasiti in Business Standard.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.