Sunt apartamente de lux, aflate la ultimul etaj al unui imobil, de cele mai multe ori, cu suprafete de peste 200 mp si cu preturi ce depasesc trei milioane de euro. Majoritatea se afla in zone centrale, precum Dorobanti sau Primaverii, avand vedere spre lacul Herastrau.
Sub un milion de euro

Un penthouse in zona Herastrau, cu o suprafata de 220 mp, loc de parcare si boxa este scos la vanzare cu 900.000 euro, potrivit companiei de consultanta imobiliara DTZ Echinox, agentul de vanzare. Apartamentul face parte dintr-un complex cu piscina, avand vedere catre parcul Herastrau si catre piscina interioara.

Desi inca nu au fost scoase la vanzare, cele sapte penhouse-uri din proiectul Asmita Gardens, situat pe Splaiul Unirii, vor avea un pret de circa 800.000 euro, fara finisaje. Pana in prezent, printre cumparatorii apartamentelor din Asmita Gardens se numara Nicoleta Luciu, Florin Piersic Jr. si Calin Goia, solistul trupei Voltaj.

In proiectul Edenia, dezvoltat de Adama in cartierul Titan, un penthouse cu patru camere, cu o suprafata de 189 mp si 46 mp terasa, costa 209.000 euro plus TVA. In acelasi complex, un penthouse cu trei camere, cu o suprafata de 153 mp si terasa de 31 mp, are pret de vanzare de 174.000 euro plus TVA.


Peste un milion de euro

Cu preturi cuprinse intre un milion si 1,5 milioane de euro se afla doua penthouse-uri, unul situat tot in zona Primaverii - apartament de tip duplex situat la etajele 3 si 4 intr-un imobil nou, suprafata de 277 mp, 1,5 milioane de euro, iar celalalt in zona Dorobanti - complexul Washington Residence, suprafata de 400 mp, 1,4 milioane de euro, ambele fiind scoase la vanzare prin intermediul companiei DTZ Echinox.

Locul al treilea este ocupat de un apartament tip dublex, situat la etajele 5 si 6 intr-un imobil din zona Primaverii, pretul de vanzare fiind de 2 milioane de euro, potrivit companiei Regatta, agentul de vanzare. La etajul 5 se afla doua dormitoare, un dressing si doua bai, iar la etajul 6, un living room, baie, bucatarie si terasa. Cladirea a fost construita in anul 2004 si include o sala de sport, o sauna si doua locuri de parcare.

Pentru a descoperi ocupantele primelor doua locuri in topul celor mai scumpe penthouse-uri click aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.