Un fenomen intregistrat pe piata imobiliara in ultima perioada, este explozia de oferte de vile situate in apropierea Bucurestiului, ale caror preturi fac cu ochiul chiar si celui mai reticent comparator.
Fie ca sunt amplaste in Berceni, Popesti Leordeni, Domnesti, Branesti, Sarulesti, Buftea sau oricare alta localitate din acest perimetru, clientii pot gasi o paleta diversificata de oferte cu preturi incepand de la 50.000 euro pentru o casa la rosu, anunta reprezentantii EuroMetropola.

In Berceni, in zona Mamina, un duplex poate fi achizitionat la cheie pentru suma de 160.000 euro. Suprafata terenului este de 800 mp, iar suprafata utila este de 300 mp. Vila poate fi vanduta atat integral, cat si separat, fiecare unitate avand propria intrare.

La 16 km de Unirii, in Popesti Leordeni pot fi achizitionate case individuale cu 50.000 euro varianta la rosu si cu 78.000 euro varianta la cheie. Casele au o suprafata utila de 170 mp si beneficiaza de un teren de 310 mp.

Cei care prefera linistea oferita de vecinatatea unei paduri si a unui lac pot opta pentru case individuale in Branesti, cu suprafete de la 120 mp pana la 180 mp cu preturi incepand de la 50.000 euro pentru o varianta la rosu si de 70.000 euro pentru varianta la cheie.

Acelasi tip de casa il gasim si in Domnesti – Ciutaci la preturi cuprinse intre 80 si 85.000 euro pentru vile la cheie.

"Multiplele tipuri de case existente in proximitatea Bucurestiului, precum si cerera sustinuta pentru aceste unitati locative, ne determina sa credem ca asistam la o educare a publicului consumator, care prefera facilitatile oferite de o casa pe pamant, care poate fi achizitionata la pretul unui apartament", a declarat Adrian Marinescu, Manager EuroMetropola.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.