Fondul de investitii norvegian Romania Invest, care a cumparat 800 de apartamente off-plan in sapte proiecte rezidentiale, spune ca in ultimele patru luni a vandut 20 de apartamente, insa daca nu ar fi fost zvonurile despre Prima Casa, ar fi vandut dublu.
La inceputul lunii iunie, Be Igloo, organizatia de vanzari a investitorului, era in discutii cu aproximativ 35 de clienti care voiau sa cumpere o locuinta din portofoliul Romania Invest.

"In acel moment, 80% dintre ei au declarat ca vor sa astepte finalizarea programului Prima Casa, sa afle ce ofera guvernul si ca nu vor sa piarda o oportunitate, daca ea exista", au declarat reprezentantii Be Igloo, potrivit Wall-Street.

Cel mai bine vandute apartamente au fost cele din proiectele Residenz Chitil (dezvoltat de Tiriac Imobiliare), Vitan Platinum Towers si Armonia Titan (construit de Adama). Aproximativ jumatate din apartamentele vandute au fost in proiectul Residenz Chitila, motivatia fiind data fe faptul ca proiectul este deja finalizat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.