Conceptul de a locui aproape de toata familia, des intalnit in Europa, iti face tot mai simtita prezenta si in Romania, in ultimii doi ani incoace.
Conceptul de a locui alaturi de toata familia, avand toti membri unei familii reuniti in acelasi spatiu sau spatii vecine, este unul des intalnit in Europa. In Romania, populatia a inceput in urma cu doi ani sa se familiarizeze cu acest concept. Acest lucru s-a facut prezent prin intermediul noilor pachete oferite de dezvoltatorii imobiliari, care au promovat si continua sa promoveze conceptul de a locui alaturi de intreaga familie fara a fi privati insa de intimitate.

Pe masura ce copii cresc si isi manifesta dorinta de a locui individual de parinti, de a se bucura de independenta, de a avea propriul lor spatiu, devine din ce in ce mai atragatoare ideea, atat pentru parinti cat si pentru cei tineri, de a gasi totusi o solutie de a locui cu totii aproape unii de ceilalti. Avantajele sunt multiple si sunt imbratisate de ambele parti: incepand de la a avea parintii aproape care iti pot fi un adevarat sprijin, de la bucuria de a savura in continuare mancarea facuta de "mama", pana la bucuria impartasita de bunici de a-si vedea nepotii des.

Dumitru Prunariu, primul cosmonaut roman, s-a aratat entuziasmat de acest stil de viata, lucru dovedit de faptul ca a achizitonat doua apartamente, unul pentru uz personal si unul pentru fiul sau, din complexul Odyssea Residential localizat in zona de nord a Bucurestiului, cel mai recent proiect rezidential al dezvoltatorilor imobiliari Profit Building Industries LTD. si Caterata Limited.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.