Hotelul Watergate, inchis din 2007, va fi scos la licitatie luni, iar bancile spera ca hotelul va atrage datorita istoriei sale, mai ales ca vanzarea coincide cu celebrarea aselenizarii si moartea jurnalistului Walter Cronkite, relateaza Telegraph.
Hotelul a intrat in folclorul politic cand s-a aflat ca oamenii folositi de Richard Nixon au dormit acolo inainte de a intra prin efractie in birourile Partidului Democrat in 1972, informeaza NewsIn.

Astazi insa, cladirea este veche, iar holul este plin cu piese de mobilier iesite din uz, ce asteapta o renovare de 170 milioane de dolari ce nu a mai avut loc.

Potrivit The Independent, cladirea cu 12 etaje, 251 de camere ar putea fi adjudecata pentru doar un milion de lire sterline.

Paul Cooper, de la Alex Cooper Auctioneers, a spus ca persoane din interaga lume si-au exprimat interesul.

Dezvoltatori locali, un lant de hoteluri de lux din Orientul Mijlociu si o companie hoteliera cu sediul la Londra se vor numara printre care care vor licita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.