Targul Project Expo, dedicat programului Prima Casa si desfasurat in acest weekend la Palatul Copiilor din Bucuresti, a fost unul dintre cele mai vizitate targuri imobiliare, insa majoritatea vizitatorilor au venit doar pentru a-si crea o prima impresie, intentia de cumparare fiind aproape zero.
“Am venit sa adun pliante, inca nu s-au hotarat nici bancile cum e cu Prima Casa, noi de ce ne-am grabi? Caut un apartament cu doua camere, insa cele sub 60.000 euro sunt prea departe de Bucuresti”, a declarat un tanar in varsta de 29 de ani care a fost prezent la targ, noteaza Wall-Street.

Aproximativ 8.000, peste 50 de dezvoltatori si o singura banca (n.r. BRD, prima banca care a acordat un credit in cadrul programului "Prima Casa"), acestea au fost coordonatele primului targ imobiliar dedicat programului guvernamental. Desi oferta de la targ a fost una bogata, vizitatorii au preferat sa adune pliante si sa-si faca o impresie despre situatia pe piata imobiliara, decat sa cumpere.

Atitudinea este strans legata de faptul ca mare parte din bancile care participa la "Prima Casa" nu au inca oferta bine pusa la punct. Cu toate astea, dezvoltatorii au avut la targul imobiliar Project Expo, oferte pentru toti: de la posibilitatea de a transforma un apartament de doua camere in unul de trei (locuinte din ansambulul Brancusi Residence), pana la "apartamente cu buletinul" (locuintele din ansamblul Hope City din Berceni).

Restul articolului il gasiti aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.