Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer&Contractor a incheiat prima tranzactie pentru achizitia pe baza programului Prima Casa a unui apartament de doua camere, situat intr-un bloc P+2 din ansamblul Greenfield.
“Desi valorile locuintelor au devenit mai accesibile, in medie cu 10% fata de sfarsitul anului trecut, beneficiarii se orienteaza preponderent catre apartamentele cu doua camere, fata de cele cu trei, in anii trecuti. In schimb, sunt interesati din ce in ce mai mult de confortul asigurat de zona adiacenta locuintei, de zonele verzi si de facilitatile oferite de ansamblul in care vor trai", spune Carmen Sandulescu, director financiar in cadrul Impact, citata de Wall-Street.

Reprezentantii Impact remarca orientarea pietei catre solutia financiara de amanare a achizitiei noului apartament denumita generic CallBuy, prin care un client care nu doreste sau nu se califica pentru contractarea unui credit bancar, se poate muta totusi cu chirie in noua casa, folosind parte din sumele achitate lunar ca avans in momentul in care se decide asupra achizitiei.

Locuinta decomandata are clasa energetica „A” si corespunde normativelor referitoare la risc seismic de grad 8,5 pe scara Richter. Suprafata utila este de aproximativ 60 mp (72 construiti), cu terasa, parcare, acces ALA, cota privata de teren/gradina, locuri de joaca, acces controlat si serviciu de property management.

Suplimentar fata de sumele garantate prin programul „Prima Casa”, tanara familie bucuresteana beneficiara urmeaza sa achite diferenta echivalenta a circa 19.000 euro din economiile depuse la banci.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.