Business 2 Iulie 2009 18:12
Din cele 161 de proiecte rezidentiale listate pe site-ul rezidential.net, putin peste 10% se califica pentru programul "Prima Casa", mai exact 18.
Potrivit Wall-Street, dintre cele 18 ansambluri, unul singur este de vile, celelalte fiind de apartamente. Printre acestea se numara: Militari Residence (cartierul Militari), Topaz Green Residence (Drumul Taberei), Pallady Complex Residence (bulevardul Theodor Pallady) sau Confort City (Splaiul Unirii). Restul le gasiti aici.

Wall-Street trece in revista si ofertele speciale lansate de dezvoltatori sau agentii adaptate programului Prima Casa:
  • Impact a lansat la inceputul lunii iunie doua solutii de locuire pentru proiectul Greenfield, situat in zona Baneasa, numite Prima Casa 90 si Prima Casa 48.
  • Si compania de consultanta imobiliara Regatta a anuntat ca reduce cu 50% comisioanele percepute cumparatorilor ce vor achizitiona o locuinta prin programul Prima Casa.
  • O concentrare pe acest program are si portalul imobiliar Magazinul de Case, lansand o sectiune dedicata proprietatilor din Romania ce se califica pentru Prima Casa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.