Business 1 Iulie 2009 23:07
Compania de consultanta imobiliara CBRE|Eurisko a anuntat ca a fost desemnata ca agent exclusiv de inchiriere al proiectului SkyTower, parte a proiectului mixt Floreasca City, dezvoltat de Raiffeisen evolution.
SkyTower este una dintre cele mai inalte cladiri din Bucuresti si ofera o panorama impresionanta asupra orasului datorita inaltimii sale de 137 m. Proiectata in conformitate cu standardele de clasa A pentru birouri de catre o echipa internationala apartinand companiei Hoffmann - Janz Ziviltechniker GmbH Austria, SkyTower este localizat intre doua artere importante ale Bucurestiului, Calea Floreasca si Strada Barbu Vacarescu, accesul fiind facilitat de toate mijloacele de transport in comun (metrou, autobuz, tramvai). Cu o configuratie ce include 5 niveluri subterane + parter + 36 niveluri supraterane + un etaj tehnic SkyTower este realizat pe o structura de beton armat, iar amenajarile exterioare urmeaza linia design-ului constructiei.

"Arhitectura SkyTower a fost gandita pentru a atrage chiriasi ancora din categoria <corporate> ale caror exigente privind standardele spatiilor solicitate, nivelul de calitate al acestora si pozitionarea ideala au fost, pana acum, greu de identificat la o singura adresa din Bucuresti", a afirmat Monica Barcutean, managing director al Raiffeisen evolution Romania.

Cladirea va avea o suprafata inchiriabila de 40.000 m2 si va totaliza un numar de 541 de locuri de parcare. Dimensionarea suprafetei fiecarui etaj ofera o inalta flexibilitate pentru orice tip de organizare. Layout-ul si dotarile tehnice permit o partitionare eficienta a spatiilor si o implementare a standardelor internationale pentru activitatea de birou.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.