Dezvoltarea cladirii de birouri Cathedral Plaza, situata in imediata vecinatate a Catedralei Sfantul Iosif din centrul Capitalei, poate continua, a anuntat casa de avocatura Bostina si Asociatii, care a obtinut in instanta hotararea irevocabila in acest sens.
Curtea de Apel Ploiesti a admis recursurile declarate de primarul sectorului 1 si investitorul SC Millenium Building Development SRL impotriva sentintei Tribunalului Dambovita pronuntata in februarie. Sentinta din iarna anulase autorizatia de construire emisa de Primarul Sectorului 1 Bucuresti in favoarea SC Millenium Building Development SRL pentru proiectul Cathedral Plaza.

La inceputul lunii martie, investitorul Millennium Building Development, care a alocat 40 milioane de euro pentru cladirea de birouri Cathedral Plaza, a anuntat ca va ataca cu recurs la Curtea de Apel Ploiesti hotararea de anulare a autorizatiei de constructie, considerand ca autorizatia a fost anulata din incompetenta primarului sectorului 1, Andrei Chiliman.

Printr-o decizie sa, irevocabila, Curtea de Apel Ploiesti a admis recursurile, a modificat sentinta si a respins si capatul de cerere privitor la anularea autorizatiei.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.