Compania Impact Developer & Contractor (Impact SA), contralata de omul de afaceri Dan I. Popp, a lansat doua noi solutii de locuire pentru proiectul Greenfield, situat in zona Baneasa, adresandu-se potentialilor clienti ai programului Prima Casa.
"Ne adresam atat celor care achizitioneaza prima casa, cat si celor care doresc o a doua casa, beneficiind, de fapt ,de amploarea programului Prima Casa. Astfel, in cazul familiilor din a doua categorie, acceleram vanzarea casei vechi catre clienti care nu au mai avut o locuinta si sunt eligibili pentru Prima Casa, fara a percepe alte comisioane de intermediere”, a declarat Carmen Sandulescu, Director Executiv Financiar al Impact Developer & Contractor.

Prima solutie se numeste Prima casa 90 si presupune rezervarea exact a locuintei dorite pe o perioada de pana la 90 de zile, necesara calificarii si parcurgerii etapelor de aprobare pentru dosarul de credit pentru prima casa. In momentul achitarii, beneficiarul plateste 85% din valoarea de catalog a casei, iar daca dosarul de credit nu este acceptat sau tranzactia nu se poate realiza, garantia este rambursata.

A doua solutie, Prima casa 48 ofera cumparatorului posibilitatea de a se muta in maxim 48 de ore in locuinta aleasa din cele disponibile, doar achitind o garantie si o suma lunara modica. Clientul are la dispozitie noua luni pentru a obtine suma necesara pentru prima casa prin programul „Prima Casa„ sau pentru cei la a doua casa, prin vinzarea catre un tert ce beneficiaza de „Prima Casa”.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.