Dezvoltatorul spaniol Avantia, care a lansat la sfarsitul lunii mai proiectul rezidential Avantia 1 Decembrie, a vandut deja 15 apartamente din totalul de 110, pretul de pornire fiind de 59.900 euro plus TVA.
"Participarea la targurile imobiliare a fost un succes, daca tinem cont de problemele de finantare de pe piata si de faptul ca oamenii sunt foarte reticenti atunci cand vine vorba de cumpararea unui apartament aflat in faza de proiect", a declarat Juan Francisco Diaz, General Manager Avantia.

Oferta companiei include un avans initial de 5% si plata a 10% din valoarea totala a apartamentului, in rate, timp de doi ani, pana la finalizarea constructiei. Restul de 85% va fi achitat la final, fie prin contractarea unui credit bancar sau din surse proprii, fie printr-un sistem de rate direct la dezvoltator, care prevede achitarea unui procent de 5% la predare si finantarea celor 80% ramasi, pe o perioada de 15 – 20 de ani.

"Oferta noastra pentru perioada de constructie presupune angajamente financiare de la aproximativ 232 de euro pe luna pentru o garsoniera, si dobanda zero, in speranta ca in maxim doi ani piata se va debloca, iar la predarea apartamentului va fi mai usor pentru clienti sa contracteze un credit", a explicat Diaz.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.