Casa de avocatura Badea Clifford Chance a oferit consultanta pentru inca o tranzactie din sud-estul Europei, asistand recent UniCredit Bank Austria si Yapi Kredi, una dintre cele mai mari banci private turce, in legatura cu o finantare de real estate in valoare de 101 milioane de euro pentru dezvoltarea Optimum Shopping Center, localizat in Turcia.
Optimum Shopping Center este dezvoltat de catre compania turca Ronenans impreuna cu firma de investitii americana Amstar Global Partners in orasul Adana, care se afla in partea de sud-est a tarii. Costurile pentru dezvoltarea Optimum Shopping Center sunt estimate la o valoare de 141 milioane de euro, acesta urmand sa fie deschis in martie 2011.

"Aceasta tranzactie este relevanta in mod special pentru activitatea noastra, reflectand faptul ca biroul din Bucuresti este un punct nodal pentru piata din sud-estul Europei. Asistam in mod constant clienti precum Morgan Stanley si Deutsche Bank cu privire la tranzactii in numeroase tari din regiune, precum Turcia, Bulgaria, Croatia, Moldova si Serbia," a comentat Daniel Badea (foto), Managing Partner al Badea Clifford Chance.

Echipa Badea Clifford Chance, care a lucrat la aceasta tranzactie, a fost compusa Perry Zizzi (partener, specializat in finantari de real estate), Cosmin Anghel (counsel, specializat in finantari) si John Fenemore (avocat senior, specializat in finantari).


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.