Tiriac Imobiliare, parte a grupului Tiriac Holding, controlat de omul de afaceri Ion Tiriac, a blocat proiectul de un miliard de euro din zona Otopeni, a carui constructie era planificata sa inceapa anul viitor.
“Cu exceptia Residenz si Stejarii, toate proiectele in care suntem implicati, deci si Otopeni, au fost blocate la inceputul acestui an din cauza crizei. Asteptam sa vedem cum va evolua piata. Doar cei care pot citi intr-un glob de sticla pot stii cand vor fi repornite proiectele”, a spus Bjarne Virenfeldt, CEO Tiriac Imobilare.

In ceea ce priveste proiectul Residenz, realizat in orasul Chitila, impreuna cu dezvoltatorul german LBBW Immobilien, Virenfeldt a spus ca acesta va fi finalizat cat mai repede posibil. Cel mai probabil, proiectul va fi gata in 2010. Totodata, primele doua faze din proiectul rezidential de lux Stejarii, ar putea fi finalizate in acest an, respectiv 2010.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.