ProLogis unul dintre principalii furnizori globali de spatii de distributie, a inchiriat 8.400 de metri patrati din spatiile recent dezvoltate in Bucuresti catre Geodis, furnizor de servicii de logistica si transport international pentru terti, parte a SNCF (Caile Ferate Franceze), cunoscut in Romania drept Geodis Calberson.
Geodis va ocupa spatiul intr-una dintre cladirile din ProLogis Park Bucharest A1, situat de-a lungul autostrazii Bucuresti-Pitesti. Geodis este clientul ProLogis in noua tari din Europa si va utiliza spatiul din Romania drept centru regional de distributie pentru a deservi clientii care solicita servicii logistice pe teritoriul local.

ProLogis Bucharest A1 cuprinde patru cladiri totalizand 108.600 de metri patrati de spatiu industrial de clasa A, dintre care 28.000 de metri patrati sunt certificati conform standardelor EPC (Electronic Product Code).


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.