Business 4 Iunie 2009 15:55
Eduard Uzunov, presedintele companiei de consultanta imobiliara Regatta, si-a lansat in urma cu o saptamana prima carte, Pariul proprietatii. Ghidul investitiei imobiliare inteligente, scrisa in ultimii doi ani.
Cartea, scrisa impreuna cu Liviu Marcoci, fondatorul brandului Total Leadership Concept in Romania, este structurata pe 11 capitole si prefatata de Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR. Cei doi autori au anuntat ca fondurile obtinute din vanzarea cartii vor fi cedate Asociatiei Nevazatorilor din Romania. Cartea are 128 de pagini si costa 27,90 lei.

Cartea nu te invata cum sa iti faci un business in industria imobiliara, te invata, insa, ce sa faci si ce sa nu faci pentru a investi corect, pentru a-ti eficientiza resursele si pentru a da un plus de valoare locuintei pe care o detii. Te invata cum sa castigi pariul cu proprietatea”, a declarat presedintele Regatta.

Eduard Uzunov are 41 de ani si, in urma cu 15 ani, a fondat compania Regatta, care a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de circa cinci milioane de euro, iar pentru 2009 si-a bugetat afaceri de 2,5 milioane de euro.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.