Business 2 Iunie 2009 23:44
Povestea unui proiect imobiliar: de la propria casa, la un ansamblu de 600.000 de euro, se apropie de final. Ionut Copoiu si Mirela Rus, proprietarii proiectului, vor livra in aceasta luna primele apartamente din Family Villa.
Family Villa are opt apartamente si este situat in zona Prelungirea Ghencea, pe strada Drumul Cooperativei, fiind dezvoltat pe un teren de 618 mp. Povestea sa a inceput cu patru ani in urma, cand cei doi tineri au cumparat un teren pentru a-si construi o casa, insa vazand cum zona capata potential, au achizitionat, impreuna cu o alta familie, terenul de vizavi, pe care au construit Family Villa.

Am luat mai multe credite pe persoane fizice, am riscat tot si am ipotecat viitoarea nostra casa cu tot cu teren. Dupa opt-noua luni, am obtinut autorizatia de constructie, si in primavara lui 2008 am inceput lucrarile. Am primit apoi oferte de cumparare, pentru teren si proiect, insa am vrut sa luam provocarea in piept”, spunea Ionut Copoiu in toamna anului trecut.

Astazi, proiectul se apropie de finalizare, iar primele apartamente vor fi livrate la sfarsitul acestei luni. Saptamana trecuta, Ionut si Mirela au lansat o noua promotie pentru cele cinci apartamente ramase fara proprietar: 1.000 euro/mp construit ( cu TVA inclus).


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.