Business 2 Iunie 2009 12:17
Targurile imobiliare atrag vizitatori mult mai seriosi si mult mai interesati de achizitia unei case, datorita programului Prima Casa initiat de Guvern.
Aproximativ 120 de proprietati au fost achizitionate cu banii cash in perioada 29-31 mai, in cadrul Targului imobiliar Project Expo, desfasurat la Palatul Copiilor din Capitala, a declarat, citat de NewsIn, managing partner Project Events, Sorin Sararu.

Interesul cumparatorilor a fost mult mai mare la aceasta editie, fata de anterioara, care a avut loc in luna martie, cand au fost vandute 84 de proprietati.

"La aceasta editie am avut in jur de 8.500 - 9.000 de vizitatori si nu ne-am asteptat sa vina chiar atatia. In toamna, deocamdata nu stim perioada exacta, vom organiza in Bucuresti o noua editie a Project Expo", a adaugat Sararu.

De asemenea, acesta a spus ca tinerii pana in 35 de ani, care si-au aratat interesul sa-si achizitioneze prima casa, au beneficiat, pe perioada targului, din partea participantilor, de o reducere de 10%.

Reprezentantul dezvoltatorului AlfaRom Holding, Florin Voicu, a declarat ca acest targ a atras vizitatori mult mai seriosi si mult mai interesati de achizitia unei case, datorita programului initiat de Guvern ("Prima casa" - n.r.). "Acest targ a beneficiat de mult mai putina publicitate decat cele de la Palatul Parlamentului sau Sofitel, insa datorita programului initiat de Guvern vizitatorii sunt mult mai seriosi si mult mai interesati. Avem 30 de persoane inscrise pentru "Prima casa", a spus directorul de vanzari al AlfaRom Holding, Florin Voicu.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.