Business 29 Mai 2009 23:11
Piata imobiliara este cea mai dezordonata piata, intrucat nu este reglementata, iar preturile au fost si sunt atat de haotice incat nu se poate stabili un pret mediu, este de parere Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR.
“In plus, nu exista studii globale, nu exista carti de specialitate, cel putin nu in limba romana. Cele cateva studii sunt globale si s-au facut pornind de la anumite interese de grup”, a declarat Adrian Vasilescu (foto), la evenimentul de lansare a cartii “Pariul proprietatii. Ghidul investitiei imobiliate inteligente”.

Cartea, scrisa de Eduard Uzunov, presedintele companiei de consultanta imobiliata Regatta si Liviu Marcoci, fondatorul brandului Total Leadership Concept in Romania, a fost lansata ieri, fiind structurata pe 11 capitole si prefatata de Adrian Vasilescu.

Cel mai incitant capitolul din carte, in opinia lui Vasilescu, este capitolul sapte, “Cum sa cumperi cu banii altora”. “Ce-i drept, in Romania, nici nu se prea poate altfel”, subliniaza el, adaugand ca cei doi autori nu au scris o carte pentru vremuri de criza, ci a scris au scris o carte pentru toate vremurile.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.