Business 29 Mai 2009 17:02
Office Shoes a inaugurat un magazin in cadrul Iulius Mall Suceava in urma unei investitii in valoare de 200.000 euro.
Amplasat la parterul mall-ului, noul magazin se desfasoara pe o suprafata de 86 mp si pune la dispozitie peste 500 de sortimente de incaltaminte: sneakeri, sandale, pantofi si accesorii.

“Motivele care ne-au determinat sa deschidem la Suceava sunt reprezentate de arhitectura mall-ului si de brandurile care se gasesc aici. La Iulius Mall Timisoara si Iulius Mall Iasi Office Shoes a castigat numerosi clienti datorita promovarii intense pe care mall-urile Iulius o fac pentru chiriasii lor, acesta fiind un motiv in plus care ne-a determinat sa deschidem locatia de la Suceava”, a declarat Damir Letica, diretorul general al Office Shoes.

Reteaua Office Shoes comercializeaza branduri precum Cat, Cat Accessories, Ecko, Diesel, Skechers, KSuiss, Ipanema, Grendha, Heelys, Kickers, Lacoste, Tommy Hilfiger, Zoo York, Sugar, G Star, Rider, Keds.

Reteaua Office Shoes detine in prezent 25 de magazine proprii in principalele orase din tara, precum si patru francize.

Investitia totala in magazinul de la Suceava se ridica la suma de 200.000 de euro, reprezentantii Office Shoes estimand pentru anul 2009- 2010 vanzari de 800.000- 1.000.000 lei.

Inaugurat in noiembrie 2008, Iulius Mall Suceava este cel de al patrulea mall al retelei Iulius, fiind conceput ca un centru regional, care polarizeaza intreaga zona de nord a tarii si orasele din proximitatea Sucevei: Botosani, Radauti, Falticeni, Targu Neamt.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.