Dezvoltatorul imobiliar Impact Development&Contractor se afla in discutii cu un investitor pentru a vinde la pachet sapte blocuri din complexul rezidential Greenfield, o decizie in acest sens urmand a fi luata in urmatoarele trei luni, a declarat managerul general al firmei Dan Ioan Popp.
Potrivit acestuia, cele sapte blocuri care alcatuiesc Qartz din complexul Greenfield au o valoare de piata de aproximativ 7 milioane de euro.
"Daca avem un raspuns favorabil de la investitor in urmatoarele trei luni il vindem la pachet", a declarat Popp, citat de NewsIn.

O alta varianta luata in considerare de dezvoltatorul imobiliar, in conditiile in care tranzactia nu se concretizeaza, presupune redimensionarea celor 98 apartamante din cele sapte blocuri, de la apartamente cu doua camere la cele cu trei sau patru.

"In nordul Bucurestiului piata inca mai suporta apartamente de trei si patru camere", a mai precizat Popp.

Complexul rezidential Greenfield este situat in nordul Bucurestiului, intre padurile Baneasa si Tunari, iar cele sapte blocuri care fac parte Qartz urmeaza a fi finalizate pana la sfarsitul anului.

Dezvoltatorul imobiliar Impact Development&Contractor (IMP) a inregistrat in primele trei luni ale anului o scadere a cifrei de afaceri cu 8,5%, comparativ cu aceeasi perioada din 2008, de la 17,73 milioane lei la 16,34 milioane de lei, potrivit datelor companiei trimise joi Bursei.

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-StreetTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.