Business 15 Mai 2009 11:15
In aceasta toamna, in mai putin de o luna, in Bucuresti se vor deschide doua mall-uri: AFI Palace Cotroceni Mega Mall, in cartierul Militari, si Sun Plaza, in Berceni, dezvoltat de catre Euro Mediterranee Consulting (EMCT) si Sparkassen Immobilien, divizia de investitii imobiliare a grupului Erste Bank.
Sun Plaza va avea o suprafata totala de 210.000 mp, dintre care 80.000 mp suprafata inchiriabila a centrului comercial si 8.3000 mp suprafata inchiriabila de spatii de birouri clasa A, care vor fi livrati la sase-sapte luni de la inaugurarea mall-ului.

Principalele ancore ale mall-ului vor fi hypermaketul Cora, cu o suprafata inchiriata de circa 12.000 mp, retailerul de bricolaj bauMax, care va deschide primul magazin din Bucuresti (12.300 mp), Mobexpert (10.200 mp) si Flanco. Pe langa acestea, GAP si C&A vor deschide al treilea magazin din Bucuresti. Primele doua magazine GAP sunt in Baneasa Shopping City si Plaza Romania, in timp ce C&A a inchiriat in Militari Shopping Centre si AFI Cotroceni Park.


AFI Cotroceni Park
, deschis la sfarsitul lunii septembrie. Recent, dezvoltatorul israelian AFI Europe a anuntat ca va inaugura centrul comercial AFI Cotroceni Park mai devreme decat anuntase initial si ii va schimba denumirea in AFI Palace Cotroceni Mega Mall. Proiectul este situat la intersectia bulevardelor Vasile Milea si Timisoara, avand o suprafata totala construita de 214.000 mp si o suprafata inchiriabila de 76.000 mp, cu 4.000 mp mai mica decat a cea a Sun Plaza.

AFI Europe a semnat contracte cu branduri precum INDITEX, C&A, MANGO Group, Bestseller Group (Vero Moda, Jack & Jones, Pieces, Name It), Deichmann, Marks & Spencer, Nordsee, Hondos, Nike, Converse, Miss Sixty, Calvin Klein, Champion, Benetton si SMYC.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.