Business 14 Mai 2009 16:10
Euro Mediterranee Consulting (EMCT) si Sparkassen Immobilien, divizia de investitii imobiliare a grupului Erste Bank, vor deschide in luna octombrie centrul comercial Sun Plaza, situat in zona Piata Sudului, din cartierul Berceni. Cu o luna mai devreme, in cartierul Militari va fi inaugurat un alt mall, AFI Cotroceni Park, de aceleasi dimensiuni.
Sun Plaza va avea o suprafata totala de 210.000 mp, dintre care 80.000 mp suprafata inchiriabila a centrului comercial si 8.3000 mp de spatii de birouri clasa A, care vor fi livrati la sase-spate luni de la inaugurarea mall-ului. Investitia totala a crescut de la 150 la 200 milioane de euro.

Principalele ancore ale Sun Plaza vor fi hypermaketul Cora, cu o suprafata inchiriata de circa 12.000 mp, retailerul de bricolaj bauMax, care va deschide primul magazin din Bucuresti (12.300 mp), Mobexpert (10.200 mp) si Flanco.

Pe langa acestea, GAP si C&A vor deschide al treilea magazin din Bucuresti. Primele doua magazine GAP sunt in Baneasa Shopping City si Plaza Romania, in timp ce C&A a inchiriat suprafete in Militari Shopping Centre si AFI Cotroceni Park.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.