Business 12 Mai 2009 16:00
Modalitatile de finantare pentu o locuinta sunt in aceasta perioada din ce in ce mai flexibile, multe dintre ele prezentand elemente inedite. Acesta este exemplul unei companii specializate in mansardare, care ofera potentialilor clienti, posibilitatea de a achizitiona o casa la preturi promotionale, cu rate lunare fixe, pe o perioada de 15 ani.
Mai exact, ideea constructorului este cat se poate de simpla. Compania identifica blocuri de locuinte cu potential, realizeaza toate formalitatile atat din partea autoritatilor locale, cat si a proprietarilor imobilului si construieste inca un etaj si mansarda peste structura existenta. Dezvoltatorul efectueaza o expertiza tehnica de rezistenta pentru fiecare constructie demarata”, au precizat consultantii EuroMetropola.

Apartamentele de tip penthouse au o suprafata generoasa si, in functie de zona, au preturi cuprinse intre 67.500 euro si 105.000 euro. Modalitatea de plata este si mai inedita: rate doar cu buletinul. Potentialul client trebuie sa plateasca un avans de 30%, iar restul sumei se imparte la 180 de rate lunare fixe, la care se adauga o dobanda de 10%. Tranzactia se efectueaza doar in baza actului de identitate, fara a fi nevoie de adeverinta de venit sau alte documente doveditoare. In urma procesului de vanzare - cumparare, apartamentul este din punct de vedere legal al clientului, dar este ipotecat constructorului. Doar in cazul in care proprietarul nu isi achita trei rate consecutive, compania de constructii are dreptul de a intra in posesia proprietatii.

Am fost foarte incantati de aceasta oferta. Dupa nici macar o zi, am primit foarte multe solicitari din partea potentialilor cumparatori, care abia asteapta sa vizioneze locuinta si sa cunoasca in detaliu toate aspectele finanicare si juridice”, a declarat Ovidiu Tanase, consultant EuroMetropola.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.