Business 5 Mai 2009 13:18
Brand-ul american GAP va deschide cel de-al doilea magazin de pe piata locala in centrul comercial Plaza Romania, dezvoltat si extins de catre Anchor Grup in cartierul Militari.
“Magazinul GAP va fi prezent in Plaza Romania, avand inchiriata o suprafata de peste 700 mp, in zona numita Atrium. Lucrarile de amenajare au inceput deja, insa este greu de estimat data exacta a deschiderii, acest lucru tinand de retailer si nu de dezvoltator”, a declarat, pentru Wall-Street, Radu Tanasescu, directorul de operatiuni al Anchor Grup.

La jumatatea lunii aprilie, GAP a anuntat ca va deschide primul magazin din Romania in Baneasa Shopping City, prin intermediul companiei grecesti care detine franciza pentru Europa de Sud-Est, Marinopoulos Group.

Anchor Grup a extins recent Plaza Romania cu peste 30 de magazine, suprafata mall-ului crescand astfel la 47.000 mp inchiriabili (GLA), in urma unei investitii de zece milioane de euro. Extensia, numita zona Atrium, se afla la etajul al doilea si include branduri precum: Steve Madden, Lacoste, Karen Millen, Tommy Hilfiger, Saccor Brothers, Catwalk, Play Planet, Peter Murray, Pepe Jeans, Otter, Nine West, La Senza, Mothercare, Flo & Jo, Big Star, Cortefield, Cacharel, Accesorize, Z, Charanaga sau S’Oliver.

Plaza Romania este situat sectorul 6 al Bucurestiului si a fost deschis in anul 2004, atragand anual peste 13 milioane de vizitatori. In toamna anului trecut, Anchor Grup a inaugurat Shopping MallDova, primul mall din Republica Moldova, in urma unei investitii de 50 milioane de euro.

Portofoliul Anchor Grup mai include, pe langa Plaza Romania, centrele comerciale Bucuresti Mall si Shopping MallDova, cladirile de birouri Anchor Plaza si Anchor Plaza Metropol, ultima urmand a fi livrata in acest an si ansamblul rezidential InCity Residences, situat in apropiere de Piata Alba Iulia.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.