Business 4 Mai 2009 00:27
Apartamentele vechi din cartierul Titan s-au devalorizat cel mai putin, in vreme ce Berceniul si Drumul Taberei au ajuns cele mai ieftine cartiere.
Criza imobiliara a schimbat topul cartierelor pentru clasa de mijloc de pe piata imobiliara a apartamentelor vechi din Bucuresti. Un cartier care pentru mult timp a fost considerat cel mai scump din Bucuresti (fara a lua in calcul zonele foarte bine cotate, precum Primaverii, Baneasa, Dorobanti, Unirii), Drumul Taberei a ajuns sa se bata pentru ultimul loc cu Berceniul. Conform unui studiu realizat de portalul www.anunturiparticulari.ro in baza anunturilor noi postate de proprietari pentru vanzarea unei locuinte, in Drumul Taberei sunt cele mai mici preturi medii pentru apartamentele cu doua si trei camere. Cel mai mic pret mediu pentru garsoniere se intalneste in Berceni.

Cartierele luate in consideratie sunt Drumul Taberei, Militari, Crangasi, Titan si Berceni, care sunt de altfel si cele mai populare zone printre cei care vor sa cumpere o astfel de locuinta.

In Berceni, pretul mediu al unei garsoniere a ajuns, in luna martie, la 39.650 de euro, de la 64.500 de euro in mai 2008. In Drumul Taberei, pretul a scazut de la 78.600 la 42.000 de euro, iar in Crangasi, de la 81.700 la 43.500 de euro.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.