Compania Mars Romania si-a mutat sediul pe Calea Floreasca nr. 169A, in complexul de birouri Floreasca Business Park, toate operatiunile sale fiind coordonate din noul sediu incepand cu luna aprilie 2009.
Noul sediu pastreaza organizarea tip open office, o caracteristica a birourilor Mars la nivel global, prin care compania incurajeaza o cultura organizationala deschisa, centrata pe asociati.

„Pe parcursul celor 15 ani de cand suntem prezenti pe piata din Romania ne-am dezvoltat considerabil afacerile, in paralel cu cresterea si consolidarea echipei, astfel ca mutarea sediului era un lucru necesar”, a declarat Tomasz Pawlowski, Manager General Mars Romania.

Proiectul Floreasca Business Park a fost dezvoltat de catre Portland Trust, dezvoltatorul proiectelor de birouri Opera Center si Bucharest Business Park. Tranzactiile incheiate pentru spatiile de birouri din zona Barbu Vacarescu se situeaza intre 16,5 si 18 euro/mp/luna chirie neta, cele mai multe fiind pre-inchirieri, semnate cu cativa ani inainte si implicand suprafete mari.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.