Imaginile ce urmeaza sa le parcurgem prezinta o casa cu totul neobisnuita construita de insusi proprietarul si socrul acestuia, impreuna cu trecatori si prieteni aflati in vizita. Costurile extrem de reduse, respectul fata de natura si forma arhaica sunt trasaturile ce descriu cel mai bine casa din Tara Galilor.
Costuri reduse

Imaginile ce urmeaza sa le parcurgem prezinta o casa construita in Tara Galilor de insusi proprietarul Simon Dale si socrul acestuia, impreuna cu trecatori si prieteni aflati in vizita. Procesul de constructie s-a finalizat dupa 3 luni, in care s-au lucrat intre 1000 si 1500 de ore si s-a investit suma de 3000 de lire sterline, costul pe metru patrat fiind de 60 de lire.


Respect fata de mediu

Casa a fost construita cu respect fata de mediul inconjurator fapt ce ofera proprietarilor posibilitatea de a trai in stransa relatie cu natura.

Mai multe detalii despre constructia casei respectand mediul inconjurator, aflati aici.


Schelet de lemn

Constructia asemanatoare cu cele ale Hobbitilor din celebra carte a lui J. R. R. Tolkien au la baza un schelet de lemn de stejar, materia prima provenind din padurea din apropiere. Este extrem de important faptul ca nu s-au folosit decat acei copaci ce necesitau a fi taiati pentru intretinerea padurii.

Mai multe informatii despre scheltul casei, gasiti aici.

Nu ratati Galeria Foto! O gasiti aici.


Despre autor:

Condo

Sursa: Condo


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.